divendres, 11 d’octubre del 2013

WebQuest


WebQuest és una metodologia d'aprenentatge basat fonamentalment en els recursos que ens proporciona Internet que inciten als alumnes a investigar, potencien el pensament crític, la creativitat i la presa de decisions, contribueixen a desenvolupar diferents capacitats portant així als alumnes a transformar els coneixements adquirits.

Per crear un WebQuest t'has registrar gratuïtament a la pàgina web i  així podràs crear activitats de recerca. Normalment es planteja una pregunta, una incògnita que s'ha de resoldre. Per exemple: Quin és el curs de l'aigua?  A partir d'aquesta pregunta clau, es van desenvolupant activitats i altres preguntes que l'infant ha de resoldre amb l'ajuda d'internet. Aquest mètode de treball té molt d'èxit, ja que el alumne ho veu com un joc, ha de complir un objectiu: trobar les respostes.
Personalment trobo que és una eina molt útil,  l'infant aprèn d'una manera original i motivadora, l'alumne ha d'investigar i trobar la resposta, així que és el veritable protagonista

Aquí teniu un exemple d'una WebQuest creada per mi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada