dimarts, 22 d’octubre del 2013

Activitat interactiva

En una entrada anterior ja us vaig explicar en què consistia el programa JClic. Una de les feines d'aquesta setmana, és la creació d'una seqüència d'activitats amb el programa JClic. He creat una activitat de relacionar, l'infant ha d'associar una imatge amb el seu nom, i escriure'l en anglès. He tingut problemes per penjar-ho al blog, per tant, he decidit realitzar una altra activitat interactiva amb un programa diferent

El Quiz Revolution, és una pàgina web on pots crear els teus propis qüestionaris. Té un format molt dinàmic, ens pot recordar al del concurs de televisió ¿Quien quiere ser millonario?.  És una pàgina molt pràctica on es poden elaborar activitats interactives. Es treballa de forma online i en les qüestions de les activitats es pot afegir vídeos de youtube, fotos i àudios. Una vegada conclosa l'activitat es pot incrustar i enllaçar a webs i blocs gràcies a la URL que s'ofereix.

Un cop més gràcies a l'introducció de les TIC (Tecnologies de l'Informació i Comunicació) a les aules, els infants es motiven i s'animen a realitzar les activitat, i el factor més important és, que aprenen d'una manera més divertida i menys feixuga. 

Aquí us deixo una activitat realitzada per mi sobre els rius de Catalunya, destinada a una clase de cicle superior (5è o 6è de primària).

(Cliqueu la imatge!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada